Smeeni.

ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!

ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!
gard si capela

In duminica a-3-a din Post (a Sfintei Cruci) Primarul comunei Smeeni ,Nicu Nastase, a luat hotararea sa mearga la biserica.

Si de ce nu? ...... se poate intreba orice crestin . Atunci cand omul e apasat de griji sau de probleme greu de rezolvat se indreapta ori spre psiholog ,ori spre preot pentru a cere sprijin divin pentru vindecarea sufletului.Mai mult decat atat ,trecand si a treia saptamana din postul cel mare , te putea duce gandul ca poate dl.Primar doreste sa se insufleteasca din nou,spre a purta lupta postului mai departe,cu noi puteri, sau poate dorea, ca orice crestin ,sa participe la slujba religioasa de dimineata,urmata de Taina Sfantului Maslu ,si sa se roage Domnilui Iisus Cristos sa fie iertat de pacate. Era aproape imposibil ca dupa gestul inexplicabil de-a refuza acordarea unui ajutor umanitar unui copil de numai 3 ani ,bolnav de leucemie "OMUL" sa poata dormi linistit.
Insa contrar tuturor asteptarilor ,dl. Nicu s-a dus grabit catre Biserica nu pentru a se ruga de iertarea pacatelor ci pentru a face enoriasilor o oferta electorala ,acum in prag de alegeri locale. UN GARD SI O CAPELA PENTRU UN NOU MANDAT LA PRIMARIE!

Binenteles ca "onorurile" nu le-a facut personal ci a avut grija preotul Isbasoiu sa faca cunoscut enoriasilor care participau la slujba religioasa,ce om minunat este primarul comunei,cat de milostiv este, cat de mult a ajutat Biserica si ce lucruri minunate urmeaza sa faca in continuare. A trecut insa sub tacere ( sau a simulat amnezia,nu poate spune ca nu-i in cunostinta de cauza) faptul ,ca nu Primarul stabileste cheltuiala anuala din Bugetul Primariei cu Cultele ci CONSILIUL LOCAL.
Meritele,in totalitate, pentru tot ce s-a facut pana acum in legatura cu Bisericile sunt ale Consiliului Local, din banii colectati din taxe si impozite si de la cetatenii comunei. Daca Familia NASTASE dona acesti bani din avutul propriu atunci preotul Isbasoiu avea tot dreptul sa-i cante osanale si sa numeasca viitoarea capela Sf.Nicolae Nastase. Deocamdata preotul a comis un sperjur, adica si-a calcat juramantul.

Alte stiri

adauga si tu
ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!

In duminica a-3-a din Post (a Sfintei Cruci) Primarul comunei Smeeni ,Nicu Nastase, a luat... citeste mai mult

S.A.Cereanim Smeeni o capusa pe capul taranilorS.A.Cereanim Smeeni o capusa pe capul taranilor

"Pamantul este ultimul lucru la care trebuie sa renunte orice om in viata lui ,pentru ca pamantul... citeste mai mult

Ziua de 8 Martie____motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare !Ziua de 8 Martie____motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare !

Ziua de 8 Martie - motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare ! Se daruiesc... citeste mai mult

Respect fata de electoratRespect fata de electorat

Ce inseamna realmente un om cu caracter? Ce principii respecta atunci cand trece prin situatii... citeste mai mult

toate stirile
SmeeniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Smeeni

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.