Smeeni.

Ajutor cerut pompierilor

Ajutor cerut pompierilor

Iarna aproape a trecut dar lasa in urma o gramada de probleme.Topirea muntilor de zapada a inceput sa le de-a dureri de cap cetatenilor din comuna Smeeni.Pe langa gropile si noroiul de pe strazi se contureaza un nou pericol .Apa rezultata din topirea zapezii depozitate langa peretii casei se infiltreaza in structura cladirii si duce la inundarea subsolurilor.

Cum sistemul de drenaj ,pentru evacuarea rapida a apei din curti lipseste cu desavarsire pentru simplu motiv ca nu exista o canalizare sau un sant in apropiere pentru scurgeri,insasi structura de rezistenta a caselor este pusa in pericol,nemaivorbind de sanatatea oamenilor care locuiesc acolo.
Un prim exemplu al acestui fenomen este familia Dumitru Marian,sat Salcioara ,care in data de 1 Martie 2012 ,a fost nevoita sa sune la 112 si sa ceara ajutorul Departamentului de Pompieri Buzau ,pentru evacuarea apei acumulata in beciul locuintei.

In prealabil solicitase ajutorul Administratiei Publice Locale,care are in dotare o masina de pompieri pentru care cheltuie anual 1,5 miliarde lei vechi,insa a fost informat de dl.Primar ca utilajul respectiv nu este in stare de functionare !
Interventia echipajului de pompieri Buzau a fost prompta(fara intarziere),insa problema ramane de rezolvat pe viitor de catre Primaria Smeeni.

Dezbaterile publice pe canalele tv cu privire la Manualul Primarului si apropiatele alegeri locale,se pare ca a impulsionat grija alesilor locali fata de problemele cu care se confrunta cetatenii pentru ca "radio sant" vorbeste despre achizitionarea a 4 motopompe cu care Primaria Smeeni sa rezolve aceasta problema pe viitor.

Alte stiri

adauga si tu
ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!

In duminica a-3-a din Post (a Sfintei Cruci) Primarul comunei Smeeni ,Nicu Nastase, a luat... citeste mai mult

S.A.Cereanim Smeeni o capusa pe capul taranilorS.A.Cereanim Smeeni o capusa pe capul taranilor

"Pamantul este ultimul lucru la care trebuie sa renunte orice om in viata lui ,pentru ca pamantul... citeste mai mult

Ziua de 8 Martie____motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare !Ziua de 8 Martie____motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare !

Ziua de 8 Martie - motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare ! Se daruiesc... citeste mai mult

Respect fata de electoratRespect fata de electorat

Ce inseamna realmente un om cu caracter? Ce principii respecta atunci cand trece prin situatii... citeste mai mult

toate stirile
SmeeniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Smeeni

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

KNzeVIoG

sa scoatem la lunmia frumusetea clipelor petrecute de tine cu Motu Pittis. Am ascultat discutiile si am fost profund impresionat. Poate ca, gandurile programate azi ii vor face pe multi sa reconsidere frumusetea Prezentului in care traim, Prezent despre care Motu spunea ca depaseste cu mult perioada Renasterii. Iti multumesc.

 

rxdoSiPmOzna

XRcxNF djkpjrsbzrmu

 

aqaAuhyV

31cODu , [url=http://wdkweiqxfhhk.com/]wdkweiqxfhhk[/url], [link=http://tgfsrlwkezwe.com/]tgfsrlwkezwe[/link], http://otsrpmjjozex.com/